Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou profesionální kariéru Tomáš Ujfaluši oficiálně ukončil před třemi lety kvůli zdravotním problémům s kolenem. Po svém odchodu se stal členem vedení Galatasaray Istanbul, ale i tuto úlohu funkcionáře nakonec opustil a nyní si užívá sportovního důchodu.

„Samozřejmě bych se do fotbalu zapojil více, ale k tomu dojde asi až v době, kdy moje dcera vyroste a bude samostatnější,” svěřil se nám Tomáš, pro kterého je teď středobodem vesmíru právě jeho dcera Kateřina.

Má už bývalý fotbalista představu, co by ho v budoucnu nejvíc bavilo? „Těžko říct, kam mě vítr zavane. Povolání trenéra mě zase tolik neláká. Je to hodně o přípravě na tréninky a zápasy, musí sledovat soupeře a vytvářet video analýzy. Já bych viděl moji funkci v roli skauta,” popsal svou představu bývalý český fotbalový obránce a reprezentant.

S Tomášem Ujfalušim jsme se potkali u příležitosti představení nové edice kopaček. Přestože on už profesionálně nepůsobí, čas od času na hřiště zajde. „Myslelo se opravdu na všechno. Každý hráč si může vybrat kopačku přesně odpovídající jeho stylu hry, která mu dopomůže k ještě lepším výkonům. Nepochybuji, že si vybere opravdu každý,“ řekl Tomáš, který nás během hry na improvizovaném hřišti přesvědčil, že s míčem stále neztratil svou pověstnou mušku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám