Hlavní obsah
Článek

Touha po větších ňadrech přivedla samozvanou modelku až do fáze, kdy vypadá jako karikatura vnadného ženství. Přestože její silikony nepřipomínají skutečná prsa ani z jedoucího vlaku, zmenšení hrudníku se brání.

Pětadvacetiletá Candy Charm nebyla se svými ňadry nikdy spokojená a v rámci zvýšení sexuální přitažlivosti podstoupila několik plastik. Poprvé si pořídila implantáty o objemu 420 mililitrů, které jí sebevědomí dostatečně nezvedly, takže se propracovala až k 2500 mililitrům v každém ňadru. To už bylo na britskou silikonku příliš a ubrala na 1800 mililitrů.

Tato nálož, jaká se na profesionálních klinikách nedá vůbec sehnat, jí však překážela a navštívila odborníky z obskurní reality show Botched, kteří jí měli pomoci. Lékaři se při pohledu na její daleko od sebe posazená prsa připomínající míče vyděsili a ihned jí doporučili další redukci. Britka nejprve souhlasila, ale nakonec si to rozmyslela, o svou "chloubu" nepřijde.

„Tomu se snažím celou dobu vyhnout. Kvůli své kariéře si menší prsa nemohu dovolit. Vím, že tyhle implantáty nebudu mít navěky, ale teď ještě nejsem na zmenšení připravena,“ prohlásila ženština, na jejímž těle silikony zabírají několikanásobně více prostoru než mozek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám