Hlavní obsah
Článek

Losangeleská premiéra komedie Amateur Night měla překvapivou hvězdu. Eddie Murphy (55) ve filmu sice vůbec nehraje, ale svým dámským doprovodem na sebe strhl veškerou pozornost.

Devítinásobný otec a známý hollywoodský proutník se opravdu nemusí obávat, že by do společnosti musel vyrazit sám. Ženy se do jeho přízně odjakživa hrnuly a z jeho nejstarších dcer už vyrostly kočky, jimiž se Eddie také velmi rád pochlubí.

Na premiéru komedie Amateur Night slavný komik přivedl šestadvacetiletou Briu i jednadvacetiletou Shayne, ale mnohem větším překvapením byla přítomnost dalších dvou dam. S Murphym totiž kromě jeho současné přítelkyně Paige Butcher přišla i exmanželka a matka jeho pěti dětí Nicole Mitchell Murphy.

Hercova aktuální láska i bývalka vedle sebe působily naprosto nekonfliktně a ochotně pózovaly fotografům. Murphy, jemuž potomky zplodilo celkem pět žen včetně Mel B ze Spice Girls, má zjevně příslušnice něžného pohlaví ve své moci. Naposledy se stal otcem letos v květnu, kdy Paige přivedla na svět dcerku jménem Izzy Oona.

Reklama

Další články

Načítám