Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Marná sláva, pořád se ukazuje, že čeští rodiče umějí dělat krásné, možná až nejkrásnější dívky na světě! Dokazuje to i soutěž Miss léta. I v semifinále jsou dívky, z kterých by mnozí muži padli na pozadí. Mrkněte do fotogalerie!

O slečnách v téhle soutěži, kterou pořádá nezisková organizace IT people, jež i takhle láká mladé lidi ke studiu vysokých technických škol, jsme už psali. A ne jednou. Možná i kvůli tomu, že kolem největší podobné soutěže u nás České Miss jsou různé skandály (včetně údajně nehorázných smluv), se zvyšuje prestiž těch ostatních. A zde se do semifinále hlásí už dívky, které by jinde člověk čekal až na samotných stupních vítězek.

„Jsme neziskovka, dívkám dohazuji na rozdíl od některých jiných soutěží bez provize. Díky kontaktům v modelingu dokážeme zajistit slečnám práci u nás i v zahraničí,“ říká pořadatelka a sama docela úspěšná modelka Alex Belingerová.

„Na to, že je to semifinále, tak se tu o nás starají jako o princezny. Vozí nás limuzínou, starají se o nás jako o hvězdy. S pořadateli i s fotografem Robertem Novotným je legrace,“ prozradila nám jedna z účastnic.

Do finále postoupila už třetí trojice. Bude se konat třetího září na největším autosalonu u nás, vítězka získá auto na rok a bude reprezentovat ČR na Miss Bikini World v Číně.

Reklama

Další články

Načítám