Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestice dívek z třetího ročníku AquaBabes ani přes léto nezahálí a spolu s jedním z českých dýdžejů připravila remix svého úspěšného singlu Nejsem další.

Taneční remix, na němž spolupracoval DJ Brian spolu s DJ Sedlivem, je nabitý energií a pohodovou letní atmosférou. Holky z kapely to v remixovém videoklipu pořádně rozjely a svým fanouškům předvedly i perfektní postavy v plavkách.

Za námětem videoklipu k remixu Nejsem další stojí režisér Jan Frejm. Jeho záměrem bylo představit dívky nejen jako úspěšné zpěvačky, ale také jako normální holky, které si rády užívají léto a sport na pláži. Zdatně jim přitom sekunduje sympatický DJ Brian.

„Milujeme léto, sluníčko, tanec, pláže. Když přišla nabídka udělat remix našeho singlu Nejsem další, neváhaly jsme ani minutu. Věříme, že naše fanoušky bude bavit a pořádně si na něj zatančí během dlouhých letních nocí,“ shodují se Sára, Sabina, Nikola, Eliška, Marie a Melinda. Na ukázku z klipu se podívejte ve videu.

Videoklip se natáčel nejen v Praze ve Žlutých lázních, ale i v Chorvatsku, kde se štáb spolu s DJ Brianem vypravil také na vyhlášenou párty pláž - Zrće beach.

„Natáčení videoklipu jsem si maximálně užíval. Na pláži jsem byl celou dobu obklopený holkami z AquaBabes a v Chorvatsku jsme se Sedlivem hráli v klubu Papaya na úžasných párty. Písnička Nejsem další je strašně chytlavá, tak doufám, že ta letní atmosféra a zábava bude z videoklipu a našeho remixu cítit,“ přeje si DJ Brian, který už hrál ve více než 30 zemích světa včetně Číny, Brazílie, Francie, Španělska, Řecka a Malediv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám