Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalším potvrzeným jménem, které se objeví v příští řadě StarDance, je herečka Miluše Bittnerová (46). Tančit bude s Michalem Necpálem, který byl loni v páru s Leonou Machálkovou a ve třetí StarDance s Janou Doleželovou.

„Když jsem zvažovala nabídku jít do StarDance, ptala jsem se kolegů Oldy Navrátila, Vládi Kratiny a Jiřího Schmitzera. Všichni mi nezávisle na sobě řekli, že bych byla hloupá, kdybych do toho dobrodružství nešla,“ přiznala Miluška, že se raději přeptala kolegů, než řekla konečné slovo.

Co se pohybu týče, moc si nevěří, chce ale inspirovat ženy plnějších tvarů, aby - s nadsázkou - neseděly v koutě. „Jsem pohybově nenadaná, trošku dřevo a nejsem hubená... Prostě bude to šílená dřina, adrenalin, pot a asi i slzy. Ale snad všem holkám, které jsou krev a mlíko, otevřu cestu k tanci. Moc se na Stardance těším. Mám naprosto úžasného tanečního partnera Michala Necpála. Má to se mnou těžký. Trénujeme týden a už teď ho lituju. Asi měl v minulém životě nějaký hřích, tak si teď se mnou vylepšuje karmu,“ žertovala Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám