Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatočit s třiceti kily živé váhy už musí být někde vidět, zvlášť pak při výšce 159 centimetrů. Kim Kardashian (43) se do hubnutí ponořila po prosincovém porodu syna Sainta, ale v takový úspěch zřejmě nedoufala ani ona sama...

Výsledek více než půlročního snažení v úterý večer předvedla v koženém korzetu s minisukní, které její zeštíhlené tělo do posledního detailu obtáhly. V tomhle sexy oblečku manželka Kanyeho Westa vyrazila na narozeninovou večeři své babičky Mary Jo Campbell, která se konala v jednom podniku v San Diegu. Na akci nechyběly ani Kiminy sestry Khloé a Kourtney a jejich maminka Kris Jenner.

V průběhu dne ve městě ještě celá rodina stihla otvíračku jejich nového butiku s dětským oblečením, kde se prababička Mary Jo mohla pokochat svými pravnoučaty. Od Kim má dvě - North a Sainta a od Kourtney dokonce tři - Masona (6), Penelope (4) a Reigna (19 měsíců).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám