Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je střevními parazity infikováno až 3,5 miliardy lidí z celého světa, a to hlavně dětí. Přes 450 miliónů z nich je potom skutečně nemocných. Toto jsou oficiální statistiky WHO. Jsou to fakta. Paraziti žijí mezi námi a v nás. Častokrát o tom ale ani nevíme. Kdo je nejvíce ohroženou skupinou?

Paraziti cizopasí na lidském organismu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paraziti se v našem těle tiše zahnízdí a to bez našeho vědomí. Spolkneme nevědomky jejich vajíčka, z těch se v našich střevech vylíhnou larvy a začnou využívat naše živiny a tělesné tekutiny. Tím je postupně narušován a oslabován náš imunitní systém. Existují druhy parazitů, kteří se velmi snadno dostanou do našeho krevního oběhu. Jejich larvy jsou krví roznášené k orgánům, jako jsou plíce nebo srdce. Mohou se také zahnízdit v našich svalech, kde se zapouzdří a zůstávají tam někdy i řadu let. Stejně jako každý jiný tvor, i parazité vylučují své přebytečné tekutiny z těla ven a to znamená, že nás pak nejenom „vysávají“, ale také zamořují svými toxiny. Kdo by se měl parazitů obávat?

Majitelé domácích mazlíčků a děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky intenzivnímu kontaktu se psy a kočkami nám hrozí nákaza Toxoplazmou Gondi (z kočky), ta způsobuje onemocnění s názvem Toxoplazmóza nebo nám hrozí nákaza škrkavkou (ze psa). Oba dva tito paraziti patří mezi nejnebezpečnější. Na děti, které tak rády objevují svět a všechno si musí osahat, tak paraziti číhají skoro všude, kde se pohybují - například na pískovištích, kde často, bohužel, vykonávají potřebu psi a kočky. Taková pískoviště jsou potom semeništěm škrkavek. I v dětském kolektivu je velmi jednoduché se nakazit Roupem dětským díky kontaktu s jinými dětmi ve školce či škole.

Milovníci tataráku, sushi nebo zahrádkáři

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, že celosvětová oblíbenost japonského sushi a sashimi zapříčinila výrazný nárůst případů napadení parazity (např. Tasemnicí)? V našich zeměpisných šířkách je rizikovým pokrmem i oblíbený tatarák. Proč právě zahrádkáři? Důvod je jasný - při obdělávání svých zahrádek přicházejí mnohem více do kontaktu s hlínou. Vajíčka celé řady parazitů (nejčastěji škrkavky) jsou schopné přežívat v hlíně po velmi dlouhou dobu a mohou se velmi lehko dostat např. za nehty a následně do dutiny ústní.

Jak se chránit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešní uspěchané době lidi zapomněli na rady našich babiček, které měly osvědčené bylinky proti parazitům. Připomeňme si, že česnek nebo tinktury z ořechu vypuzovaly parazity z těla. Účinné látky z těchto bylin a rostlin je možné extrahovat. Tyto extrakty jsou mnohonásobně účinnější než samotné rostlinky. Všeobecně se dá říci, že stejně jako 2x ročně odčervujeme své mazlíčky, tak i my bychom neměli zapomínat na odčervení nás samotných. Alespoň 2x ročně bychom měli užívat přírodní účinná antiparazitika, která mohou sloužit i jako prevence. Představujeme vám nový přírodní přípravek ParazitEx, který umí vyhubit parazity v jakémkoliv vývojovém stádiu. Stačí pouze dodržet měsíční kúru.

Jak ParazitEx funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParazitEx je prémiová 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty významně pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a v boji proti střevním parazitům. Složení ParazitExu je výsledkem nejnovějších výzkumů moderní medicíny. Přípravek ParazitEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů (jako jsou vrcholák, papája či česnek a jiné) pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením proti střevním parazitům. ParazitEx je založen na čistě přírodní bázi. Na druhou stranu je přípravek velmi účinný, protože obsahuje silné extrakty z bylin a rostlin, a to v maximálním množství potřebném na dosažení požadovaného efektu.

Další články

Načítám