Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Jeníková (52), známá coby náruživá blondýnka Evička Tričko z filmu Bony a klid, se rozhodla se sebou něco udělat. Kromě nového účesu se pochlubila i štíhlejší postavou. Ale popořadě...

„Začátkem prázdnin jsem hrála, pak jsem si vyrazila na takovou poznávačku do Amsterodamu. Chodila po městě a navštívila jeho pamětihodnosti a zajímavá místa. Tam jsem se měla cítit jako pohledná dáma, ale když jsem se na sebe při několika příležitostech zevrubněji podívala do zrcadla, sebekriticky jsem si řekla – holka, musíš se sebou něco udělat. Takže jakmile jsem se vrátila z cest, hned plány realizuji, a proto jsem tu,“ vysvětlila s úsměvem Veronika u svého dvorního kadeřníka Martina.

Takže zatímco v Amsterodamu se sebou nebyla až tak spokojená, na Moravu, kam se chystá za pár dnů, už přijede s novým účesem.

„Jenže tam budu jezdit s partou kamarádů na kole a nevím, co to s mojí fasádou udělá. Mělo to být opačně, Holandsko dáma, Morava sportovkyně, ale jaksi to dopadlo úplně obráceně. Ale co. Rozhodně mě to z míry nevyvádí, i na bicyklu musí člověk vypadat,“ doplnila Jeníková, která se kromě nového účesu těší i z o pár kilo lehčí postavy.

„Dala jsem se na hubnutí a za tři měsíce shodila osm kilo. Už jsem ovšem s váhovými úbytky přestala, nechtěla bych skončit jako anorektička a chrastit kostmi. Teď si hmotnost udržuji a jsem spokojená,“ dodala Jeníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám