Hlavní obsah
Článek

Nejúspěšnější pořad Novy za posledních pár let Tvoje tvář má známý hlas, v němž dokonale namaskované známé osobnosti představují zpěváky či zpěvačky z domova i ze světa, bude mít brzy pokračování. A poté, co Super.cz potvrdil účast Ivany Jirešové, Nova přispěchala s dalšími jmény.

Nechybí Roman Vojtek (52), rodák z Valašska, který nejvíc asi zazářil v seriálu Vyprávěj a vystupuje často také coby zpěvák v muzikálech.

Na mnohem větší slávu než dosud se může těšit hezoun David Gránský, jenž nyní hraje syčáka v seriálu Ohnivý kuře (dříve hrál v Gymplu), objevil se v dvou Kameňácích, účinkuje také v muzikálech Ať žijí duchové! nebo Mamma Mia!. Účastník X Factoru, který už řadu let randi s krásnou Nikolou, má po Adamu Mišíkovi z první řady převzít žezlo mužského mládí.

V soutěži se definitivně objeví i Anna Slováčková, dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka. Dívka, která nedávno řešila rakovinu prsu a také šokovala své okolí poměrně podivným prohlášením, je moderátorkou a zpěvačkou a podle všeho velmi talentovanou.

Další jména si nechává Nova zatím pro sebe, určitě jí nyní ale chybí talent typu Petra Rychlého nebo Ivany Chýlkové z první série. Třeba ale překvapí a těsně před vysíláním vytáhne podobně těžký kalibr.

Reklama

Další články

Načítám