Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karina Smirnoff je americkým divákům známá jako tanečnice ze soutěže Dancing with the Stars a vítězka její třinácté řady, kdy tančila s hercem a vojenským veteránem J. R. Martinezem. Na kontě má mnoho tanečních úspěchů jako pětinásobné vítězství v U.S. National Champion.

Soutěžit ve společenských tancích Smirnoff začala již v 11 letech, kdy ještě žila v tehdejším Sovětském svazu. O čtyři léta později, v roce 1993, rodina odešla do Ameriky. Tam začala nejdříve soutěžit mezi amatéry, od roku 1999 už jako profesionálka.

Mezi její taneční partnery patřili například Louis van Amstel, Slavik Kryklyvyy, ty životní pak - stejně jako tomu bylo v několika případech StarDance, kdy se dali taneční partneři dohromady i v osobním životě - potkala v Dancing with the Stars. S Mariem Lopezem tančila ve třetí řadě a chodili spolu mezi lety 2006 až 2008, téhož roku si začala s choreografem a tanečníkem - podle některých nejhezčím na světě - Maksimem Chmerkovskiym. Byli dokonce zasnoubení, ale v roce 2009 se rozešli.

Zasnoubená byla též s nadhazovačem Bradem Pennym a hercem Jasonem Adelmanem, ale ani v těchto případech ke sňatkům nedošlo.

Smirnoff se věnuje též choreografii, vydala DVD na formování postavy a fotila do Playboye.

Reklama

Další články

Načítám