Hlavní obsah
Článek

Premiéra akčního filmu John Wick 2 svedla dohromady herecké hvězdy, které jsou dodnes spojovány s úspěšnou trilogií Matrix. Carrie-Anne Moss (49) s sebou přivedla i syna, jehož porodila až po premiéře svého nejslavnějšího filmu.

Matrix dorazil do kin v srpnu roku 1999 a v novém miléniu se toho změnilo opravdu mnoho. Z jeho režisérů bratrů Andyho a Larryho Wachowských jsou sestry Lilly a Lana, ale herecká sestava přelomového filmu žádnou zásadní proměnou neprošla.

Na premiéře pokračování Johna Wicka nechyběli Keanu Reeves alias Neo a Laurence Fishburne čili Morpheus, kteří se po sci-fi trilogii opět setkali před kamerou. Ikonické trio doplnila pozvaná Carrie-Anne Moss, která v Matrixu a jeho dalších dvou pokračováních ztvárnila Trinity.

Kanadská herečka je jen krůček od padesátky, ale 18 let, jež uběhly od premiéry Matrixu, se na ní příliš nepodepsalo. Carrie-Anne se od těch časů stala trojnásobnou maminkou a na premiéru filmu John Wick 2 s sebou přivedla nejstaršího potomka. Třináctiletý Owen dělal slavné mamince doprovod a uvítal společnost jejích kolegů. Matrix mu však vzhledem k roku jeho narození musí připadat jako film pro pamětníky.

Reklama

Další články

Načítám