Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to zase pár měsíců, co se herečka Kristen Stewart (34) dala dohromady se svou bývalou asistentkou Alicií Cargile, jež je zároveň ženou, která ji téměř před dvěma lety zasvětila do tajů ženské lásky.

Mezitím si holky sice daly pauzu a Kristen to na několik týdnů zkusila s francouzskou zpěvačkou Stephanií ‚Soko‘ Sokolinski a údajně měla pletky i s modelkou Stellou Maxwell, ale je vidět, že stará láska nerezaví...

V neděli holky vyrazily na oběd do losangeleského podniku En Sushi. Na ulici Alicia svou partnerku zřejmě nějak poškádlila, proto bylo zapotřebí si ji úsměvem a objímáním udobřit, ale Kristen u toho dělala trošku ‚fóry‘ a své polovičce nedala nic zadarmo. O pár kroků později se už ale u auta objímaly obě.

Minulý měsíc přivedla hvězda Twilightu a bývalá přítelkyně Roberta Pattinsona Aliciu dokonce už i představit rodičům, přijela s ní popřát tatínkovi ke Dni otců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám