Hlavní obsah
Článek

To asi Tereza Vágnerová nečekala, když poslala po sedmi letech k vodě svého partnera Filipa Janečka, že místo utápění žalu v alkoholu bude vypadat odpočatě a bude se usmívat na všechny strany! Syn producentského bosse jako by pookřál, ožil a začal si užívat života!

Přestože ani jeden se k rozchodu nechce vyjadřovat, informace Super.cz jsou jasné: kopačky vzešly ze strany Terezy, Filip se jim ale vůbec nebránil a jako by byl naopak rád a začal se kochat nečekaně nabytou svobodou.

„Opravdu se k tomu nechci vyjadřovat, nezlobte se, je to moje soukromí,“ řekl nám s úsměvem od ucha k uchu Janeček na křtu videoklipu kamaráda Jarka Šimka Houpáme se na vlnách. Podle našich informací Filip žádný návrat ke starým pořádkům neplánuje, i kdyby ho na kolenou prosili.

S otcem nyní připravují obří projekt: produkci muzikálu Ples upírů, do něhož se na casting přihlásila i Tereza, takže se možná expartneři potkají v divadle. A přestože kvůli práci vypadal často na pokraji kolapsu, jen co mu byly uvolněny ruce v soukromí, jako by dával produkci levou zadní. „Filip se teď chová mnohem víc v pohodě, mezi těmi dvěma to už delší dobu neklapalo,“ dozvěděli jsme se od Janečkových spolupracovníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám