Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý manžel Zlaty Adamovské (65) Radek John už do společnosti dávno příliš nechodí, tentokrát ale udělal výjimku a po boku své štíhlé a věčně vysmáté partnerky Markéty Zámyslické vyrazil na křest videoklipu Souznění Pavla Horejše, v němž si pár i zahrál. Mrkněte na fotky, jak to dvojici sluší!

„Rozhovory už neposkytuji, jen si užívám,“ odbyl nás slušně a zvesela bývalý ministr vnitra, novinář a spisovatel na akci, Markéta se ale přece jen rozpovídala.

„Známe se a stýkáme se patnáct let, ale jasná pravidla máme tak čtyři roky. Oba jsme velmi žárliví a majetničtí, takže svá pravidla dodržujeme, abychom mohli fungovat v tomto světě a neranili jeden druhého,“ řekla Super.cz Johnova partnerka Zámyslická. Ta je štíhlá jak proutek, přesto ale pořádá soutěž pro plnoštíhlé dámy Miss Prima Křivky 2016. Chce jim dodat sebevědomí.

Oba prý vůbec netrápí, co kdo o nich říká, do ložnice a kuchyně jim stejně nikdo nevidí. „Až budou mít vymyšlený plán na potencionální konec světa, jak strávit poslední hodiny nebo minuty života, jako to máme my, pak ať remcají,“ svěřila se nám s nadhledem Zámyslická.

Do videoklipu, v němž vystupují spolu s luxusním autem, šli kvůli tomu, že sdílí stejné názory na fungování společnosti a zaujal je motiv různých podob lásky. „Ze své role si dělal legraci. Ptal se mě, jestli mám opravdu dojem, že nebudu vypadat jako zlatokopka a on jako zazobaný d***l,“ prozradila sympaťanda Markéta, která na klipu oceňuje jeho duchovní přesah.

Dvojice se od sebe na křtu v golfovém klubu v Praze 5 nehnula na krok. Partneři si neustále něco štěbetali do ucha a smáli se jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci. Vypadá to, že jsou spolu opravdu šťastní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám