Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herec a jeden z představitelů agenta Jamese Bonda sir Roger Moore (88) s rodinou truchlí nad ztrátou dcery Christiny Knudsen. Veřejnosti dnes sdělil smutnou zprávu o jejím úmrtí. V pouhých sedmačtyřiceti letech podlehla rakovině.

Knudsen byla dcerou hercovy čtvrté manželky, multimilionářky Kiki Tholstrup, ale Moore ji vnímal jako svou vlastní. Zemřela prý v deset hodin dopoledne obklopena rodinou. Moore dnes ráno sdílel na památku dvě fotografie Christiny, k nimž připsal: „Všichni jsme s ní byli, zůstala obklopena láskou až do konce.“

Christina Knudsen byla po rodičích napůl Švédka a napůl Dánka a od roku 1997 žila v Londýně. Před dvěma lety založila klub pro single lidi nazvaný Ochun. Byla vdaná za investičního bankéře Nikolaje Albinuse, ale manželství jim vydrželo pouhý rok. Nevyšel jí ani čtyřletý vztah se spoluzakladatelem Skypu Janusem Friisem.

Její život provázely i rodinné tragédie. Zatímco její otec Hans Christian Knudsen se zabil po provalení jeho daňových úniků, o dvacet let později přišla kvůli alkoholu i o nevlastního otce Oleho Tholstrupa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám