Hlavní obsah
Článek

V dalších dílech Avatara krásnou Zoe Saldanu (45) jen tak neuvidíme, ale herečka s hispánskými kořeny svůj půvab naštěstí umí zúročit také jako modelka. Jejím dvojčatům ještě nejsou ani dva roky, ale v kampani předvádí tělo, na němž se těhotenství absolutně neprojevilo.

Maminka chlapců pojmenovaných Cy Aridio a Bowie Ezio prožívá spokojené manželství s Marcem Peregem, po jehož boku nedávno zazářila na premiéře svého nejnovějšího filmu Star Trek: Do neznáma. Zoe dokázala skloubit mateřské povinnosti s natáčením, a navíc přijala nabídku, v níž svou štíhlou postavu zúročila ještě více než před kamerami. V kampani na džíny ukázala ploché bříško i dlouhé nohy dosahující parametrů nejúspěšnějších modelek.

Zoe Saldana se proslavila trhákem Avatar, jehož pokračování je neustále odkládáno a fanoušci už musí mít pocit, že jej nejspíš uvidí až v příštím století. Od premiéry divácky nejúspěšnějšího filmu všech dob přitom uběhlo už sedm let.

Atraktivní herečka je naštěstí spojována i s jinými projekty. Komiksová adaptace Strážci galaxie, v níž Zoe pro změnu zezelenala, se druhého dílu naštěstí dočká už v příštím roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám