Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kate Hudson (45) se rozhodla užívat léta výhradně v plavkách. Hvězda filmu Na pokraji slávy se společně s rodinou a přáteli vydala na cestu po Středozemním moři, což znamená, že má fotografy neustále v patách.

Po Ibize a jižní Francii je nyní na řeckém ostrově Skiathos. Dcera slavné herečky Goldie Hawn chytá bronz na pláži a dovádí v moři. Dvojnásobná maminka se pyšní výstavní figurou v bikinách, kterou fotografové okamžitě s chutí zvěčnili. Ten, kdo blonďatou herečku zná jen z filmů, by ji však na dovolené možná ani nepoznal.

Krásná Kate totiž odkryla své přirozené půvaby, které jsou na filmovém plátně i červeném koberci, kde půvabná herečka často kráčí, obvykle skryty pod vrstvou líčidel. Kate Hudson je momentálně nezadaná a vůbec ji to netrápí.

Na chlapy má v posledních letech smůlu, a tak se převážně věnuje hlavně svým dětem. Herečka má za sebou nepovedené manželství s Chrisem Robinsonem, s nímž má syna Rydera (12), zkrachovalý vztah s bývalým snoubencem Matthewem Bellamym, který je otcem jejího syna Binghama (5), i krátký milostný románek s o 13 let mladším zpěvákem Nickem Jonesem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám