Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když už to vypadalo, že řádění dnes už bývalého moderátora Sportovních novin Michala Hrdličky (35) v Karlových Varech zůstane bez odezvy a trestu, jeho opilecké extempore má nakonec opravdu následky. A pro sporťáka v tuto chvíli dost zásadní. Dostal padáka! Hlasujte v anketě o jeho vyhazovu na konci článku.

„Mohu potvrdit, že jsme se z interních důvodů rozhodli ukončit spolupráci s Michalem Hrdličkou. Moderování Sportovní novin se budou věnovat stávající moderátoři,“ řekla Super.cz mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Jak Super.cz již před časem jako první informoval, Michal obrovsky naštval vedení Novy a to zvažovalo, že se ho buď úplně zbaví, nebo jen dostane trest a bude na obrazovkách méně. Na verdikt se čekalo o patnáct dní déle, než se původně plánovalo, ve finále ale byl nelítostný a rozhodný: sbal si svých pár švestek, vrať zaměstnaneckou kartu a už se tu neukazuj!

„Chová se namistrovaně, dělal nám coby televizi ostudu, diváci ho neměli moc rádi, což prokazovaly různé interní průzkumy. Už dávno byl v pomyslné podmínce, ale dál řádil. Chlapec si sám pod sebou podřezal větev,“ vysvětluje rozhodnutí stanice náš důvěryhodný zdroj z Novy s tím, že Hrdlička žádné odstupné nedostane, pracoval totiž jako externista.

Co teď bude Michal dělat, to se neví, z chudé rodiny ale nepochází a má také poměrně bohaté kamarády.

Co si myslíte o vyhazovu Michala Hrdličky?
Je to škoda, byl dobrý moderátor
5 %
Dobře mu tak, zasloužil si to
95 %
Celkem hlasovalo 141958 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám