Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo velkým překvapením, když se před rokem a půl rozešly cesty spolupráce značky Victoria’s Secret a této okouzlující modelky, která patřila mezi stálice jejich andílků. Maminka pětiletého Phyllona a roční Mylleny Doutzen Kroes (31) ale zoufat nemusí, z pracovních nabídek si pořád může vybírat a my se ani trochu nedivíme. Takové bříško totiž ani mezi modelingovou elitou jen tak nenajdete.

Svůdná Holanďanka na sobě od odchodu z VS snad ještě víc zapracovala a jako modelka na volné noze si nevede vůbec špatně. Jen pro letošní rok se stala tváří značek Mugler, Massimo Dutti či parfému Reveal od Calvina Kleina. Do toho fotila obálky pro Vogue a řadu dalších módních magazínů.

Už druhý týden si ovšem vyhradila na řádnou dovolenou a s dětmi a manželem Sunnerym Jamesem tráví prosluněné dny na jachtě ve Středozemním moři. Momentálně se plaví nedaleko Ibizy, ale ještě minulý týden si s kamarádkami a bývalými kolegyněmi od VS Alessandrou Ambrosio, Joan Smalls či Lily Donaldson vychutnávala hromadné prázdniny u pobřeží francouzské Riviéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám