Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále více vdaných žen a matek si zachovává občanské dekorum, ale doma ve svém volnu využívají každou příležitost. Na internetu zato hledají muže pro nové, sexuální zkušenosti.

Touha po milenci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou již léta vdané a rodina je jim vším. Přitom právě dlouho vdané ženy a matky touží často po schopném milenci, se kterým by mohly bez zábran opět probudit své roky zanedbávané pudy.

Tajné sexuální hrátky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už dávno si osvojily internet, a tak si zde zdánlivě poslušné manželky domlouvají tajné sexuální hrátky s nejrůznějšími muži. Přitom je to právě změna, kterou ony dámy tak milují. Jednou je to mladičký zajíček, jindy celá pánská společnost, která se musí pořádně postarat o sexuálně zanedbanou matku. Zeptali jsme se na předním casual dating portálu TheCasualLounge.cz: „Ano, je to tak!“ je nám sděleno – vdané matky tvoří velkou část této komunity. Pevně stanovené schéma jejich kořisti ale nemají. Tak jak jsou odlišné samy ženy, tak jsou odlišné i jejich potřeby.

Neexistuje nic, co by nevyzkoušely

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už se jedná o dlouhodobé sexuální přátelství, příležitostnou nevěru s měnícími se cizími muži nebo dokonce účast na večírcích s převažující pánskou společností – neexistuje nic, co by „zanedbané“ matky a ženy v domácnosti rády nevyzkoušely. „Jelikož je náš portál pro ženy bezplatný, je jich u nás obzvlášť hodně“ ujišťuje nás mluvčí podniku.

Spokojenost zaručena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také randící ženy jsou nanejvýš spokojené: „Na TheCasualLounge.cz se mohu spolehnout. Zde najdu vždycky za krátkou chvíli vhodného chlapa a moje rodina se nic nedozví,“ vypráví 35letá Simona z Prahy. „Tento rok jsem měla už osm různých schůzek s cizími muži!“ Jelikož podíl žen, které zde hledají muže, činí více než 65 %, je vyhlídka na úspěch pro muže u TheCasualLounge velmi vysoká a tomu odpovídá i vysoká míra spokojenosti žen.

Další články

Načítám