Hlavní obsah
Článek

Dění v podivné americké rodince, která se z nepochopitelného důvodu stala součástí šoubyznysu, je plné zvratů. Po transformaci Caitlyn Jenner (74) odsunul slávychtivé sestry do pozadí Rob, který si nabrnknul vskutku pozoruhodný exemplář.

Otylý Kardashian se stáhnul do ústraní, ale letos jej na výsluní dostal vztah s osobou nazývající se Blac Chyna, jejíž pozadí bývá označováno za to neošklivější v celých Spojených státech. Podivný páreček spolu začal randit počátkem letošního roku a bývalá striptérka udělala velmi prozíravý krok, když si Roba pojistila těhotenstvím.

Kardashianky Blac Chynu nikdy neměly v oblibě, protože používá stejné zbraně jako ony. Nastávající maminku však začaly tolerovat a přijaly ji k rodinnému stolu. Otázkou ovšem je, jaký postoj k Robově snoubence a jejímu miminku zaujmou po rozchodu.

Bizarní páreček v minulosti už několikrát demonstrativně zrušil přátelství na sociálních sítích, ale teď je situace přímo kritická, protože Rob smazal všechny společné fotky s Chynou. Nastávající rodiče za sebou mají dramatickou hádku, která byla čistě náhodně zachycena na kamery při natáčení reality show z jejich soukromí. Na krátký vztah jim tak jako památka nezůstane jen miminko, ale také domácí video.

Reklama

Další články

Načítám