Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaké jsou nejčastější barvy spodního prádla? Bílá a černá samozřejmě. A není tomu náhodou. Tyhle dvě barvičky jsou totiž praktické, nadčasové a skvěle kombinovatelné.

Máte v prádelníku ty správné kousky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pod každý top se hodí trochu jiné spodní prádlo. Ale když prádelník vybavíte několika praktickými podprsenkami, pohodlně si s nimi vystačíte. Našli jsme klasické kousky, které unosíte po celý rok a budete se v nich cítit neuvěřitelně příjemně a sebejistě. A kde jsme je našli? Přeci na Astratex.cz – v Ráji spodního prádla.

Milujeme minimalismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdobení, kraječky a mašličky nejsou nic pro vás? Máte ráda jednoduchost, ale přesto se chcete cítit sexy? Pak si zamilujete jednu z nejoblíbenějších podprsenek – nevyztuženou podprsenku Havana. Skvěle se hodí pro ženy s většími ňadry, protože díky padnoucímu střihu a širokým ramínkům nabízí dokonalou oporu. Průhledný tyl v horní části košíčků působí dráždivě a dodává jinak klasické podprsence ten správný šmrnc.

Dokonale tvarované a opticky zvětšené poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To všechno umí podprsenka? Ano! Krajková Triangle Bra Angelia není jen tak ledajaká podprsenka. Kromě toho, že je v černé barvě až nebezpečně sexy, je také vybavena opticky zvětšujícím střihem, který vašim vnadám propůjčí dokonale zakulacený tvar. Pokud chcete své okolí podráždit svůdným dekoltem zahaleným do krajky, Angelia ve vašem arzenálu nesmí chybět.

Pro opravdu velká ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se pyšníte většími ňadry, než je obvyklé, omrkněte podprsenku Lilian. Skvěle se hodí pod všechny letní topy a poskytne vám takové pohodlí, že ji po celé léto nebudete chtít sundat a budete ji s nadšením nosit i po zbytek roku. Díky bílé barvě se hodí pod jakýkoliv top, ale díky čemu si ji opravdu zamilujete, jsou ramínka. Ta jsou totiž tvarovaná a vypodložená tak, že se nezarývají ani pod opravdu velkou zátěží.

Jak zakulatit velká ňadra?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Větší prsa mají tendenci se prověšovat a ztrácet pevnost. To vás ale s podprsenkou Dia trápit nebude. Díky svému střihu poprsí zakulatí a vyztužená spodní části košíčků ňadra pozvedne a vyplní. A takto vymodelovaný dekolt se nemusíte bát předvést ani v ložnici – horní část košíčků zdobí průhledný tyl s ornamentální výšivkou, která krásně podtrhne krásu vašeho perfektního dekoltu.

Další články

Načítám