Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Bára Mottlová (37) dostala od svého anglického přítele Briana ten nejlepší možný dárek. Krásnou exotickou dovolenou! Přítel jí daroval relaxačně milostnou cestu po Mauriciu.

„Byla to paráda. Hodně jsme po ostrově cestovali, probádali řadu míst, navštívili místní vodopády, váleli se nejen v posteli, šnorchlovali, vířili ve vířivce, a hlavně odpočívali. A narozeniny? Ty jsem slavila každý den. 18. července, kdy byly oficiální, jsem dostala od Briana tablet a luxusní parfém a všude, kde jsme při našich cestách nocovali, pro mě vytvořili hoteloví cukráři parádní dorty, takže šlo v podstatě o několikadenní dortovou dietu,“ rozplývala se herečka.

Teď už je ale zpět v Česku a nastává tvrdá pracovní realita.

„To je fakt, abych neměla zbytečné roupy, když je Brian doma v Belgii a pracuje, nabrala jsem si řadu aktivit. Hraji na letní scéně, chystá se natáčení dalších dílů seriálu Přístav, s kapelou se zúčastníme řady vystoupení na fesťácích, je toho docela dost, takže síly, které jsem nabrala na Mauriciu, pozvolna rozmělním v pracovním procesu,“ dodala Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám