Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příčinou úmrtí Tobiase Strebela známého rovněž jako Toby Sheldon bylo požití nadměrného množství drog. Dávka smrtícího koktejlu se pro jeho tělo a orgány stala fatální loni v létě. Informaci až nyní poprvé uveřejnil server TMZ.

Mladík, který proslul svým obdivem ke zpěváku Justinu Bieberov, a to v takové míře, že neváhal utratit přes sto tisíc dolarů za plastické operace, které mu měly zajistit podobný vzhled, měl mít v těle směs drog i léků na předpis. Potvrdil to losangeleský koroner s odkazem na provedenou pitvu.

„Policisté rovněž nalezli v pokoji motelu na San Fernando Valley, kde bylo tělo nalezeno, injekční stříkačky a láhev inzulínu,“ prohlásil zdroj z okolí policie.

Tvář Tobyho byla dobře známá i divákům televizního pořadu Botched, kde v roce 2014 vystoupil se svou posedlostí po Bieberovi. Loni 18. srpna po něm bylo vyhlášeno pátrání, stalo se tak po jeho rozchodu s přítelem. Strebelovo mrtvé tělo bylo nalezeno o tři dny později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám