Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Dcera herečky Veroniky Žilkové (62) Kordulka Stropnická (18) měla dneska rušné ráno. Přestože jí není ještě ani šest, už šla do první třídy. „Ona se strašně moc už těšila, všechny naše děti chodí takhle brzo,“ svěřil se Super.cz šťastný tatínek Martin Stropnický (67).

Ten taky prozradil, jak moc se s Kordulkou do školy připravoval. A nebylo to nic závratného. „Moc jsme se společně do školy nepřipravovali. Kordulka ale i přesto dost věcí umí. Umí písmenka, takže když někde něco vidí napsaného, přečte si to sama. A hlavně umí malé počty,“ vysvětlil Stropnický, podle kterého je dobře, že jeho dcera jde do školy již v pěti letech.

„Šest jí bude už na konci září, takže by byla za rok přerostlá. Všechny naše děti jsou soutěživé, takže se i Kordula moc do školy těšila. Hlavně tam bude mít ještě bratra, který je v deváté třídě, takže s ním bude chodit do školy a budou se potkávat na obědě,“ vysvětlil herec, který ale nemá velké naděje, že by Kordulka byla premiantkou školy.

„Hlavní je, aby ji to bavilo a byla sama ve svých očích úspěšná. Jiné cíle nemám,“ dodal Stropnický, kterému dnes začíná nová sezóna v Divadle na Vinohradech.

„Teď jedeme s manželkou do divadla, kde máme hodně práce. Budeme tam do večera, takže Kordule bude muset hned první den do družiny. Ona je ale zvyklá na sparťanské podmínky, takže jí to vadit nebude,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám