Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je její tělo z velké části pokryto tetováním, tak o tom většina ani neví. Kateřinu Kairu Hrachovcovou (49) stojí často hodně úsilí, aby permanentní malůvky během natáčení skryla.

„Moje tetování vznikalo postupně. Moc ho ale neodhaluju, takže dnes to je asi vidět víc než obvykle. Kostymérky a maskérky jsou ke mně velmi laskavé. Pokaždé, když se mnou mají nadstandardní práci, tak jim upřímně děkuju,” svěřila se představitelka Mileny z oblíbeného seriálu Přístav.

A jakými osvědčenými triky herečka před kamerou své výrazné tetování skrývá? „Nejlépe samozřejmě funguje kostým, ale několikrát jsem potřebovala využít celkového zakrytí, kdy se použil make-up a pudr. Bylo by fajn, kdybychom přišli na něco, co nešpiní. Musím totiž vždycky dávat hodně pozor na to, abych neumazala kostým,” vysvětlovala tetovaná herečka.

Kaiřino tetování rozhodně není nějakým nahodile vybraným obrázkem z katalogu, ale má pro ni hluboký význam. Herečka ostatně stále rozvíjí svůj duchovní život. „Nikdy jsem se nepřipravovala na to, že bych musela mít nějaké tetování. Toto je ale osobní věc, o které vím, že se mnou půjde až do konce života. Pokud se bude rozvíjet dál, tak to tak bude. Uvidíme,” řekla Kateřina Kaira Hracovcová.

Reklama

Další články

Načítám