Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen jedinou dovolenou si o letošních prázdninách dopřála herečka Miluše Bittnerová (46). "Byla jsem deset dní v Portugalsku a teď už budu jenom v Praze, žádné volno už mě nečeká," svěřila nám Miluška, která si aspoň pracovně vyrazila do Nového Města nad Metují, kde moderovala show na soustředění soutěže Muž roku.

Miluška má po drsném dietním programu, kdy zhubla přes deset kilo. Snažila se držet i na dovolené, kde podle průzkumů turista vždy za týden přibere jedno až tři kila. "Portugalci výborně vaří, to jedno kilo jsem určitě přibrala, ale spíš než z jídla, tak ze sangrie, kterou také dělají výbornou, takže jsem si ji dávala několikrát za den," přiznala. "Ale jenom jedno kilo z litrů sangrie je vlastně úspěch," smála se.

Protože jsme se potkali na soustředění Muže roku, zajímalo nás i to, zda se herečce jako muži líbí Portugalci. "To se přiznám, že moc ne. Ale zase jsou úplně na pohodu. To je úplně neskutečné. Jednou se nám stalo, že jsme hodinu čekali na jídlo, což už je hodně i na Portugalsko, tak jsme se ptali, zda je nějaký problém s naší objednávkou. Slečna servírka pokrčila rameny, řekla, že je, a odešla. Ale tu sangrii přinesli," vyprávěla nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám