Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi slavnými se nejspíš rýsuje nový pár, jelikož tohle rande se zaručeně povedlo. David Walliams zkrátka není úspěšným komikem jen tak pro nic za nic, herečku Kate Beckinsale musely po jejich páteční schůzce od samého smíchu pěkně bolet tváře...

Čtyřiačtyřicetiletý britský komik se s o dva roky mladší hvězdou Pearl Harboru či Underworldu sešel v Londýně, kde ji pozval na večeři do podniku Scott’s na Mayfair. Oba se usadili ke stolu na zahrádce, dlouhé hodiny si povídali u láhve vína a pomalu se sbližovali... David vsadil na to, co mu jde nejlépe, za což jej Kate odměňovala smíchem a obdivnými pohledy. Nakonec došlo i na letmé dotyky rukou. Při odchodu se jej už herečka nestyděla chytit za rámě, čímž dala jasně najevo, že se nebojí náklonnost k Walliamsovi přiznat před fotografy a potažmo i médii.

Pár navíc spojuje i podobný osud, mají za sebou nevydařené vztahy (ona s hercem Michaelem Sheenem a on s modelkou Larou Stone), z nichž si odnesli dítě. Zatímco Kate má již sedmnáctiletou dceru Lily, David je otcem teprve tříletého Alfreda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám