Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si asi žádná žena svou vysněnou svatbu nepředstavuje, ale pro herečku Kristen Bell (36) to byl přesto mimořádně romantický den, který ji přivedl až k slzám. Hvězda seriálu Veronica Mars má zřejmě ty nejoriginálnější svatební fotky ze všech svých kolegyň...

O snímky pocházející již z roku 2013, kdy Kristen vstoupila do manželství s hercem Daxem Shepardem (41) u jedné z přepážek v budově soudu v Beverly Hills, se přitom s veřejností podělila až nyní. Stalo se tak v ranní show Sunday Morning na stanici CBS, kam přišla jako host. Celá akce je prý vyšla na 142 dolarů, tedy necelých 3,5 tisíce korun. Dnes už jsou oba herci rodiči dvou dcer, tříleté Lincoln a rok a půl staré Delty.

Herečka, známá také z romantických komedií Kopačky, Trable v ráji, Rande v Římě či Stuck in Love, se Shepardem tvoří pár od roku 2007, svatbu odkládali několik let, jelikož se chtěli vzít až v momentě, kdy bude legální uzavírat sňatky i mezi homosexuály. Daxe Sheparda si možná vybavíte ze snímků Nekecej a pádluj, Rande měsíce či z dramatu Soudce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám