Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) s návratem k tmavým vlasům omládla nejen, co se vzhledu týče, ale mnohem mladistvěji se i chová. Když moderovala soustředění finalistů soutěže Muž roku, stejně jako chlapci na pódiu vystřihla pár kliků. A nebála se ani toho, že rozhodně nebyla ve sportovním, ale v krátkých šatech.

"Kliky dělám každý den a cvičím k tomu ještě jeden výdržový cvik, který je s tím spojený a je určený na posilování celého těla, takže to pro mě nebyla těžká věc, když jich dělám běžně třicet. Jen doufám, že na nesprávné straně nestál nikdo s fotoaparátem, to by byla podpásovka, protože jsem to nečekala," řekla nám Danka s tím, že ovšem pod šaty samozřejmě oblékla kalhotky.

Mnohem větší adrenalin si ovšem užila při natáčení Pevnosti Boyard, kterého se s dalšími známými tvářemi také účastnila. "Tohle je procházka rajskou zahradou, protože tam šlo v uvozovkách o život. Každý z nás si sáhl na fyzické i psychické dno, ale pak jsme zažili okamžiky štěstí, když jsme na konci sbírali peníze a věděli, že je to na charitu," vyprávěla.

"Pár lidí z té party říkalo, že by se tam ještě vrátilo, ale já už bych to nechtěla. Nejhorší bylo asi všechno, dva úkoly jsem ani nedokázala splnit. Jedno z toho byla takzvaná telefonní budka, kdy strčíte do otvoru půlku těla, jste zavření, telefonujete s otcem Furou, ale to sluchátko a budka jsou plné hmyzu a jakmile vám začne dávat hádanku, padají na vás tři čtyři kila moučných červů. Vydržela jsem dvě hromady a utekla jsem," svěřila a zbytek zážitků v Pevnosti Boyard si poslechněte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám