Hlavní obsah
Článek

Takhle pohodové povídání jsme už dlouho nevedli! Moderátor dávno zaniklého pořadu Kečup, kde vystupoval ještě jako teenager, a hlavní hrdina čtrnáct let starého filmu Perníková věž Radek Kuchař narostl do obřích rozměrů, přesto se ničím netrápí a působí na okolí pozitivně. Podívejte se na video, co nám všechno prozradil!

Radek přiznává, že přibral možná až moc, přesto ho lidé na ulici stále poznávají. „Stává se mi to, i když jsem zestárnul a o třicet šest kilogramů ztloustnul. To je ten blahobyt. Rád vařím, ale hlavně rád jím. Nad ničím neohrnuju nos. Je pravda, že žádné zdravotní problémy nemám. Můj hubený kamarád měl třikrát větší hodnotu cukru než já. Jsem zdravý, nic mě netrápí. Tlustej jsem, nestydím se, jen trochu, protože vím, že je to moje chyba. Třeba někdy zase zhubnu. Ale kdybych nebyl takový, jaký jsem, tak nedělám, co dělám,“ svěřil se Super.cz sympaťák Kuchař.

Má krásnou manželku a dvě děti. „Jestli pánbůh dá a dobře to dopadne, budeme mít další dítě. Jsme v očekávání,“ pochlubil se na křtu videoklipu Jarka Šimka Houpáme se na vlnách. Se zpěvákem se zná řadu let a byl moc potěšený, že byl na akci pozvaný a stal se kmotrem klipu.

Kuchař by v životě už nemusel sáhnout na práci, má úspěšnou firmu na přepravu stavebních strojů, sám ale říká, že i v této branži jde o celoživotní boj. Herectví má jako koníčka.

Tím dalším je létání s helikoptérou, to ale nyní upozadil. Sám měl před dvěma lety děsivou nehodu, z které naštěstí i s dětmi vyvázl bez zranění. „Neprovozuju to, protože se loni stala nehoda mému tátovi, bohužel při tom zahynul. Udržuju si papíry, ale už to není, jak to bývalo. Teď mě baví loď, ale možná se časem k létání vrátím,“ dodal Radek Kuchař, jehož brzy budeme moci slýchat i při sledování seriálu Gotham ze světa Batmana. V něm namluvil postavu šíleného Jokera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám