Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička se po skandálu ve Varech vrátil zpátky na televizní obrazovky a seká latinu. S tenistkou Karolínou Plíškovou se stihl usmířit, tak doufejme, že to talentované tenistce půjde i na kurtu.

Momentálně se Karolína chystá na tenisový turnaj v Montrealu, kde se potkala i s parťačkami Petrou Kvitovou, Lucií Šafářovou a Bárou Strýcovou. A protože je Kanada především hokejová země, připravili organizátoři turnaje pro tenistky malé hokejové zpestření.

Pod dohledem hráčů Montrealu Canadiens se hráčky chopily hokejek a s úsměvem si vyzkoušely hru, ve které válí legendární Jaromír Jágr.

Ten se však momentálně s přítelkyní Veronikou Kopřivovou nachází doma v Česku, a tak se do výuky pustil kmenový hráč Montrealu Tomáš Plekanec, jenž nechal doma manželku Lucii Vondráčkovou a sám se ochotně pustil do trénování sympatických tenistek.

„Zkusily jsme si trošku hokeje s tím nejlepším možným trenérem, český vysmátý tým,“ okomentovala fotku s Plekancem na sociální síti Lucie Šafářová, která si tenisovou pohodu s ostatními hráčkami nadmíru užila.

Reklama

Další články

Načítám