Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím to, že dámy po sňatku s princi tak často hubnou? Jako by jim šlechtický titul ubíral na síle… Vstup do královské rodiny se úbytkem na váze neprojevil jen u vévodkyně z Cambridge a španělské princezny Letizie, ale i na jejich monacké kolegyni princezně Charlene.

Osmatřicetileté manželce monackého knížete Alberta II. od dob profesionální sportovní kariéry nápadně zeštíhlel jak obličej, tak paže, a vynikly klíční kosti. Znát to bylo i na sobotním 68. ročníku akce Red Cross Gala v Monte Carlu, kam Charlene dorazila i se svým chotěm.

Bývalá olympijská plavkyně do slavnostních prostor Salle des Étoiles vstoupila v duhové róbě v modrých odstínech s netradičně řešeným výstřihem do tvaru písmene V, sahajícím až k pasu. I když princezna s rodištěm v Zimbabwe, která manželovi před rokem a půl porodila dvojčata, odhalila pouze paže, ramena a část hrudníku, o rapidní redukci váhy oproti předešlým letům nebyl pochyb.

Reklama

Další články

Načítám