Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po účinkování v seriálu Doktoři z Počátků dostala Miluška Bittnerová (46) další příležitost v televizi. Tento týden společně s kolegy představila na tiskové konferenci televize Prima seriál Jetelín.

„Je to komediální seriál. Hlavními figurami jsou čtyřicátníci, kteří spolu žili a znají se od malička. Do toho se tam pohybují další postavy. Já budu hrát sestru Jitky Ježkové, která má mozek, který bych chtěla mít taky,” nechala se slyšet česká Marilyn a vysvětlila: „Moje postava není zatěžkána inteligencí, a tak se jí hezky žije.”

„Asi tak na lidi působím, ale realita bude jiná,” nechala se slyšet herečka, které prý zjistili hodnotu IQ přes 150! „Vysoké IQ je mi stejně houby platné. Stejně hraju stále prostoduché naivky,” krčí rameny představitelka převážně komediálních rolí.

„Nechci si ale stěžovat, já ráda hraju v komedii, v téhle poloze se cítím dobře. Věřím, že i tento seriál bude lidi bavit. Tuším, že se tady sešel dobrý scénář i dobré obsazení,” říká Miluška Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám