Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kteří si náhodou mysleli na Milušku Bittnerovou (46), si zase budou muset nechat zajít chuť. Je sice pravda, že ’česká Marilyn’ nežije se svým manželem Lukášem, za partnera, kterému nevyhovoval život ve velkoměstě, si už ale našla náhradu.

Komediální herečka se před pár dny vrátila z desetidenní dovolené v Portugalsku, kde jí nová známost dělala společnost. „Vždycky se kolem mě točí nějaký chlapec,” culila se tajemně Miluška. Ptali jsme se, jestli je to už oficiální vztah. „Je pravda, že po mém boku se někdo objevuje, ale zatím bych to nepojmenovávala,” odpovídala diplomaticky herečka.

Bittnerovou čeká pracovní léto a její diář je hustě popsaný povinnostmi, přesto touží po tom, aby na pár dní ještě vyrazila například autem k moři do Itálie. „V Portugalsku jsem si moc odpočinula, bylo to krásné, ale teď už mám pocit, že jsem ani nikdy nebyla,” krčila rameny Miluška Bittnerová.

Reklama

Další články

Načítám