Hlavní obsah
Článek

Leona Šenková ze soutěže Česko-Slovenská SuperStar už léta udivuje tím, jak umí nosit svou pro někoho až mimořádně hřmotnou postavu. Dívka, která je už matkou, nedávno částečně zhubla, přesto nikdy nechce být kost a kůže. Naopak se bije za práva XXXL žen v soutěži Miss Prima křivky 2016. Teď se dokonce kvůli módní přehlídce napěchovala do svatebních šatů a jako správná rockerka při tom blbnula. Mrkněte na video a do fotogalerie!

Leona šla přehlídku i v horečkách a ve vydýchaném klubu z ní lilo jako z konve. Přesto do toho dala všechno. A co vlastní svatba s přítelem Karlem? „My to neplánujeme. Tedy muž to neplánuje, nechce si mě zatím vzít a tím pádem ani já jeho. Dnes jsem si tedy vyzkoušela, jaké je to mít je, jaké je v tom parádní teplo, jak je to masivní a hutné. Pro každou to není. Ale šaty jsou krásné,“ svěřila se Super.cz energická sympaťanda, která potěšila i příznivce horních ženských partií.

„Dekolt musí být vidět, je to přednost ženy. Maminka mi vždycky říkala, abych ty horší věci schovávala a ty hezčí ukazovala,“ řekla Šenková. Ta je ráda, že je ve finále boubelatých modelek.

„Očekávám, že to tu v Česku zpropaguje, že existují i plnoštíhlé dámy, které se potřebují oblékat, nosit spodní prádlo nebo plavky na léto. Konečně jim to někdo ukázal na pořádném ženském těle,“ přidala Leona, která na křtu videoklipu Jarka Šimka (50) Houpáme se na vlnách právě se zpěvákem při přehlídce řádila jak utržená ze řetězu. Šimek vedle Leony vypadal jako pro ni připravená jednohubka.

Dali tak připomenout slavnou scénku z Tří oříšků pro Popelku, ve které si obří Helena Růžičková hrála s princem Pavlem Trávníčkem jako s hadrem na podlahu. Leonu přirovnání neurazilo, naopak ji rozesmálo.

„Je to legrační, mně se ta scénka také líbí,“ dodala živelná zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám