Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někde se uvádí 27 miliónů dolarů, jinde dokonce astronomických 300 miliónů, na kterých má být pojištěno pozadí zpěvačky a herečky Jennifer Lopez (54). Ať tak, či onak, dělá to z něj velmi exkluzivní tělesnou partii, a není tak divu, že je na ni vždy zaměřena taková pozornost.

Právě dnes sedmačtyřicetiletá JLO tomu sama dost napomáhá, svůj zadek zdůrazňuje v kostýmech na vystoupeních i v civilu a odměnou je jí to, že z ní hudební fanoušci šílí už sedmnáct let - její debutové album On the 6 vyšlo v roce 1999, zatím posledním počinem je singl Ain´t Your Mama z tohoto roku.

Co se branže herecké týče, z jejích nejznámějších filmů zmiňme Krásnou pokojskou, Policajtku či Smím prosit?. V součastnosti natáčí také pokračování seriálu Shades of Blue.

A k soukromým záležitostem: vídána bývá se staronovým přítelem, devětadvacetiletým hercem Casperem Smartem. Z manželství (zpěvaččina třetího) s Marcem Anthonym má osmiletá dvojčata Maxe a Emmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám