Hlavní obsah
Článek

Herečka Michelle Keegan, již britští televizní diváci znají například ze seriálu Coronation Street, nedávno překvapila všechny své fanoušky radikální změnou barvy vlasů. Devětadvacetiletá Britka již není brunetkou, ale blondýnkou. S blond loknami vstoupila také na červený koberec před londýnským Victoria & Albert Museum, vyrolovaný u příležitosti honosného večírku značky Revlon.

Změna barvy vlasů nebyla hereččinou invencí, například kvůli nastalé životní změně, nýbrž nutnost pro roli v dramatu Tina a Bobby o anglickém fotbalistovi Bobbym Mooreovi, v němž ztvární sportovcovu manželku Tinu.

Jejím manželem v reálném životě je od loňska moderátor Mark Wright. Jelikož si ale na zmíněnou akci Michelle nevzala ani zásnubní ani snubní prstýnek, nýbrž zvolila mohutný stříbrný kroužek, musela všechny stále dokola ujišťovat, že se v jejím osobním životě nechystá žádná zásadní změna.

Hereččina mluvčí k tomu dokonce vydala prohlášení: Michelle nechala prsten v bezpečí, protože ihned po akci odjížděla do Manchesteru pokračovat v natáčení Tiny a Bobbyho. Není možné jej nosit při práci, takže jej často nechává doma, aby se neztratil.

Seriál Coronation Street patří k nejdéle vysílaným seriálům vůbec (od roku 1960), a tedy si plně zaslouží přízvisko ‚nekonečný‘, které se u nás užívá ve spojení se seriálem Ulice (i onu ‚ulici‘ ostatně mají oba v názvu). Stejně jako v Ulici se v něm vystřídala celá řada herců. A i hodnocení v české databázi filmů a seriálů mají podobné.

Reklama

Další články

Načítám