Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Stále ještě manželka moderátora Leoše Mareše (47) Monika měla klidné léto. Zatímco Leoš značnou část letních prázdnin strávil s kamarády ve Spojených státech, Monika se starala o jejich dva syny Jakuba a Matěje.

„Celé prázdniny jsme s dětmi strávili na našem statku v Jižních Čechách. Je nám tu moc dobře. Nic nám tu nechybí. Máme tu bezva soukromí. Sami jsme tady moc nebyli, máme rádi společnost. střídali se tu známí se svými dětmi,“ svěřila se Super.cz Marešová, která nebyla po celou dobu zamčena jen na statku.

„Dělali jsme různé výlety. Jezdili jsme do ZOO v Hluboké nad Vltavou, Třeboně, Českého Krumlova, na zámek Červená Lhota a další krásná místa. Když bylo krásné počasí, koupali jsme se u nás v bazénu. Děcka tu mají na vyžití i pískoviště, klouzačku, prolézačky a trampolínu, takže se přes den dost vyřádily a celou noc prospaly,“ pochlubila se Monika, která tak v létě klukům zastávala i roli otce.

„Rádi grilujeme a pečeme buřty, takže jsme často grilovali. A taky tady máme ve vesničce kravín, kde jsme dokonce tento týden byli u telení telátka. A já jsem pomáhala při porodu. To byl obrovský zážitek. Mají tam i kočky a koťátka, což milují Matěj i Kubík. Majitelé jsou bezva. Dají kluky i do traktoru a můžou si prohlídnout i kombajn,“ prozradila Marešová.

S příchodem září ale končí klid na venkově a Marešová s dětmi se musí vrátit do ruchu velkoměsta. „Teď už se vracíme do Prahy, protože nám začínají povinnosti. Kluci jdou oba do školky. Kubík už se těší na kamarády. Poprvé jde do školky i Matýsek,“ prozradila Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám