Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice menší postavy, ale to, co mu chybí do výšky, dohání aktivitou. Žádná práce mu není cizí, a co neumí, vyčte z knih a příruček. Herec Roman Skamene (69) je prostě mužem činu.

Dovolenou tráví na chalupě ve Stradonicích spolu s manželkou Renatou, dcerou Sandrou a vnučkami Rebecou (4,5) a čtyřměsíční Stellou. A také s jezevčicí Chipsy.

Kromě herectví, za nímž Roman vyjíždí, se věnuje i rozlehlé zahradě a daří se mu i jako pěstiteli.

„No, skromně přiznávám, v zemědělské činnosti za pomoci rodinných příslušníků sklízím docela úspěchy. Skvěle se daří mému rybízu, chutné jsou i meruňky a cukety se mi pozvolna rozrůstají do obřích rozměrů. Ano, má-li člověk blízko k přírodě, ona se mu odvděčí plnou náručí zdravých a chuťově vynikajících dobrot,“ míní Roman.

To však zdaleka není všechno. Herec se totiž pustí do rekonstrukce chalupy. „Svatá pravda. Rozhodl jsem se, že zásadně zrekonstruuji naši haciendu. S pracemi začneme v září a skončit by se mohlo v listopadu až prosinci. Samozřejmě jako naprostý zednický laik bych byl nepoužitelný, ale chci významně přiložit ruku k dílu, takže studuji odborné knihy a příručky, aby mě realizace stavebního záměru nezastihla nepřipraveného,“ uvedl Skamene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám