Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdy tohle proboha skončí? Zatímco mnohdy ve světě už dávno nefrčí modelky vychrtlé až na kost, kterým musí vykukovat skrz kůži nejen žebra, ale snad i životně důležité orgány, do Česka jako by tento trend ještě nedorazil. Své by o tom mohla povídat zvláštním půvabem obdařená modelka Anna Šebková, která si kvůli nárokům agentur poničila zdraví!

Anna před časem vyhrála jeden ročník soutěže Dominiky Mesarošové Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři pro začínající modelky, a tak se naplno mohla podívat do světa podpatků, zářících reflektorů a módních kritiků. Odnesla si už ale nepříjemnou zkušenost.

„Pro některé modelingové agentury jsem moc tlustá. Aby mi daly zakázky, tlačí na mě, abych extrémně zhubla. Bohužel jsem jednu takovou poslechla, týden nejedla a pak to odnesla zánětem žaludku,“ prozradila Anička Super.cz na křtu videoklipu Jarka Šimka Houpáme se na vlnách, na kterém šla přehlídku svatebních šatů.

„Rozhodla jsem se, že si nebudu ničit zdraví, a modeling beru hlavně jako koníček. Pořád tu chtějí enormně vychrtlé holky, a to jen kvůli modelingu podstupovat nehodlám. Chci se tím bavit, ne si ublížit,“ dodala Šebková, na které žádný gram tuku vidět není, sama ale sebekriticky přiznává, že něco málo by shodit mohla. Prý ale rozhodně nepůjde do extrému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám