Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, kde letos v létě nakoupíte nový nábytek nejvýhodněji? V e-shopu MT nábytek mají přes 9 000 báječných kousků se slevami až 73 %. A každý z nich vám dají i bez peněz. Čtete dobře, objednáte si, co chcete, a splácet budete až po prázdninách. Ale! Mimořádná akce skončí už úderem dnešní půlnoci. Tak jestli chcete ušetřit balík peněz, podívejte se na 4+1 super tip z nabídky a už na nic nečekejte.

Domácí pohoda je k nezaplacení. Zvlášť když ušetříte i polovinu z ceny jídelního setu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní polstrování sedáků židlí. To jsou jen některé z předností jídelního setu Darius, který ještě dnes koupíte s více než poloviční slevou. Přidejte si výběr moření dřeva a barev potahů z látky nebo ekokůže, výborné hodnocení zákazníků a vyjde vám, že lépe si svou jídelnu nikde jinde nezařídíte. Extra tip! Dříve za 11 080 Kč.

Atraktivní stěna za nádhernou cenu. I v malém obýváku dokážete velké věci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Netrapte se, že nemáte obývák jako hangár. Vybavte si pokoj obývací stěnou Rosmery a udělejte si z něj to nejmilejší místo na světě. Jednotlivé díly si rozmístíte podle vlastní chuti, na široký televizní stolek postavíte i tu největší obrazovku a díky snadné údržbě moderního povrchu ušetříte spoustu času při péči o nábytek. Ještě nějaké výhody? Cena pod 3 000! Dříve za 7 735 Kč.

Každý chce mít svůj! Neperte se doma o sedací vak, pořiďte ho s parádní slevou všem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Předejděte hádkám o to, kdo a jak dlouho si bude užívat posezení na sedacím pytli Vito XXL. Kupte si jich raději za nevídanou cenu rovnou víc. Pytel je vyrobený z kvalitní pevné ekokůže, plněné tvrzenými polystyrenovými kuličkami. Vyberete si ze 23 barevných variant, praktickou podnožku dostanete grátis a díky atestaci jej bez obav mohou používat i děti. Už jen dnes! Dříve za 5 800 Kč.

„Kvalitní postel, dobře se spí,“ říká Jitka a dává 5 hvězd z 5. Chcete také lépe spát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Širší, delší, kratší nebo užší? Vyberte si velikost čalouněného manželského letiště Aria přesně na míru svým potřebám. Na kvalitních pružinových matracích vybavených rounem z dutého vlákna si oba užijete ten nejvyšší komfort nejenom při spánku. Díky objemným, snadno dostupným úložným prostorům také ušetříte i nějaké místo ve skříních. Dáváme palec nahoru. Dříve za 10 874 Kč.

Nezmeškejte to! Tobogán obřích slev nábytku jede už jen dnes - ušetřete až 73 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po nové ložnici? Víme o jedné se slevou skoro 10 tisíc. Hodil by se vám jídelní set pro 6 lidí? Kupte ho levnější o 11 tisíc. Chcete novou sedačku? Zaplaťte za ni o 12 tisíc méně! Tyto a ještě více než 9 000 dalších skvělých modelů nejen do vašeho domova pro vás mají u MT nábytek. K tomu extra výhodné splátky, rychlou a spolehlivou dopravu a další výhody. Tak neváhejte, super akce skončí dnes o půlnoci!

Další články

Načítám