Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedinečná testovací akce fotoknih vrcholí a do jejího konce zbývá už jen týden. Čapněte příležitost za pačesy! Objednejte velkou fotoknihu a zaplaťte pouhých 249 Kč nebo 499 Kč (podle materiálu). Knihu na kvalitním papíru získáte o 800 korun levněji a knihu na značkovém fotopapíru dokonce o 1100 korun levněji. A to zdaleka není vše!

Na každé fotoknize můžete ušetřit až 800 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejhorší je mít fotky jenom v PC, ve foťáku nebo v telefonu. Riskujete jejich ztrátu. Uvědomujete si to? Stačí, aby se telefon porouchal nebo odešel disk počítače. A je to rychlejší, než si myslíte. Kdo něco takového zažil, mohl by vyprávět. Přitom je tak snadné katastrofě předejít. Vyrobte si z fotek fotoknihu! Proč? Protože fotokniha je opravdová kniha a protože ji právě teď můžete pořídit za jednotnou testovací cenu 249 Kč. Na fotoknize cca A4 na výšku v pevných deskách digitálně vytištěné ušetříte až 800 Kč. Pokud stále ještě odoláváte, nevíte, nevěříte si a bojíte se, musíte fotoknihu zkusit teď. Za tuto cenu nepořídíte totiž ani nákup pečiva na víkend a navíc vám z něj nic nezbyde!

Luxusní varianta na fotopapíru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na luxusnější variantě fotoknihy cca A4 na výšku v pevných deskách na fotopapíru ušetříte až 1100 Kč. Její stránky jsou z fotopapíru vyvolaného chemickou cestou. Po otevření jsou absolutně ploché, vhodné tudíž i pro panoramatické záběry. A protože fotopapír má citlivou vrstvu, na kterou se dá vyvolat obrázek, vždy jen z jedné strany, vznikají stránky fotoknihy slepením zadních stran fotopapíru k sobě a tím jsou o hodně pevnější. Navíc jsou odolné vůči otiskům prstů. Jednotná testovací cena této luxusní fotoknihy je 499 Kč. Není to bomba?

Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stálice na fotografickém nebi, která přijde do síně slávy :). To jsou fotografie 10xcca15 cm v prémiové kvalitě s 50% slevou. Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší a platí již od 1 ks. Není o čem přemýšlet!

Fotografie na plátno se slevou 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotografie vytištěná na skutečné malířské plátno střední struktury si získala už pěknou řádku příznivců. Přidejte se k nim! Fotoplátno 30x40 cm nabízíme s 50% slevou. Každý unikát musí dostat prostor vyniknout. Není-li(ž) pravda?

Další články

Načítám