Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská herečka Julianne Moore (63) je o 9 let starší a o 26 centimetrů menší než režisér Bart Freundlich, ale značné rozdíly nemají na jejich spokojené manželství vliv. Dcera Liv očividně podědila tělesné dispozice po svém urostlém otci.

Jedna z nejobsazovanějších a nejoceňovanějších amerických hereček nemá kvůli své pracovní vytíženosti příliš volného času, takže společné chvíle s rodinou jsou pro ni vzácností. Držitelka Oscara za hlavní roli v dramatu Pořád jsem to já se po dlouhé době ukázala po boku svého výrazně mladšího a vyššího manžela i plodu jejich lásky.

Zrzka známá z filmů Hodiny, Děcka jsou v pohodě i sci-fi ságy Hunger Games si s režisérem, který stojí za seriálem Californication, pořídila dceru Liv (14) a syna Caleba (18). Ke svatbě se však odhodlali až v roce 2003, kdy už obě jejich děti byly na světě.

Julianne Moore se po New Yorku procházela s manželem a dcerou, která už svou slavnou maminku přerostla. Vzhledem k tomu, že herečka měří pouhých 164 centimetrů, se to s geny 190centimetrového tatínka dalo celkem očekávat. Liv maminku výrazně převyšovala, přestože si Julianne vzala klobouk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám