Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Cristiano Ronaldo (39) pokračuje v dovolené na luxusní jachtě, kterou si užívá v okolí ostrova Ibiza. Mistr Evropy je hodně zatížený na svůj vzhled, což jistě musí těšit všechny jeho věrné fanynky.

Vyhlášený hezounek se totiž na sociální síti pochlubil fotkou v plavkách, na které vyniklo především jeho vypracované břišní svalstvo bez sebemenšího gramu tuku navíc. Na jachtě atraktivní fotbalista hostí svou rodinu a kamarády. Nechybí ani jeho pětiletý syn Cristiano Jr., jenž je z tatínka celý paf.

Během náročné fotbalové sezóny si malý klučina slavného tátu moc neužije, a tak je rád, že se mu na dovolené plně věnuje. Portugalskému fotbalistovi náladu nekazí ani zranění kolene, které utrpěl během finálového zápasu Eura s domácí Francií.

V obležení stejně namakaných přátel a rodiny se totiž cítí jako ryba ve vodě. A občas si na jachtu pozve i nějaké ty kamarádky. Stálou partnerku Ronaldo nemá, radovánkám tak nic nestojí v cestě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám