Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když přijde řeč na spodní prádlo, o historky s trapasy není nouze. Jsou ale trapasy, na které vás nikdo neupozorní. I když si jich moc dobře všimne. Neděláte je náhodou také?

Špatná velikost: Přetékáte, nebo máte napůl prázdné košíčky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zařezávající se obvod podprsenky vám na zádech vytvoří nevzhledné bochánky. Malé košíčky způsobí, že z nich vaše ňadra doslova přetékají. Abyste tomu zabránila, utáhnete ramínka co nejvíce a necháte si je zarýt hluboko do ramen. Poznáváte se? Nic si z toho nedělejte, nejste sama. Většina podprsenkových trapasů je způsobena právě špatně vybranou velikostí. Tak se jim vyhněte a zjistěte, jakou velikost doopravdy máte. A nelekněte se – pravděpodobně máte zcela jinou velikost, než jste si myslela! Navíc všechny podprsenky teď na Astratex.cz pořídíte se slevou až 35 %!

Proznačující švy: Nenechte si zkazit outfit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když si obléknete obtažený top či šaty, tak nejspíš chcete, aby vaše okolí obdivovalo vaše křivky. Ale když obléknete podprsenku se švy – nebo nedej bože krajkovou či jinak zdobenou podprsenku, všichni budou koukat, jak se vám prádlo rýsuje. Proto vždy dávejte pozor, abyste pod upnuté oblečení oblékala hladkou podprsenku bez švů – třeba Push-Upku Lana, která se navíc postará o sexy plný dekolt.

Nevzhledné skvrny pod ňadry: Jak na ně vyzrát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s většími ňadry v létě řeší nepříjemné pocení pod ňadry. Někdy stačí málo a skvrny od potu jsou jejich hlavní ozdobou. Také už vás nebaví na konci dne podprsenku sušit? I tomu se dá předejít. Podprsenka SPACER 3D je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který je extrémně lehký a prodyšný. Umožňuje pokožce dýchat a předchází tak nepříjemnému pocení. Navíc je hladká a přizpůsobí se vašim křivkám, takže je pod oblečením téměř neviditelná!

Bílá podprsenka pod bílé tričko: Nejrozšířenější faux-pas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když oblékáte bílý top, automaticky sáhnete po bílé podprsence? Pak stejně tak můžete sáhnout po černé. Bude totiž vidět úplně stejně. Bílá pod bílou září stejně výrazně jako černá. Správnou volbou je podprsenka v tělové barvě. Ta splyne s odstínem vaší pleti a nebude pod bílým topem působit rušivě. Také se skvěle hodí i pod průsvitné oblečení! Zkuste třeba hladkou podprsenku Flexicup, která dokonale splyne s vašimi křivkami, a pořídíte ji v perfektním tělovém odstínu.

Podprsenka do výstřihu nepatří

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Holdujete hlubokým výstřihům? Pak byste si měla pohlídat, aby podprsenka, kterou do hlubokého výstřihu oblékáte, měla nízký střed a košíčky střiženy tak, aby vám z výstřihu nevykukovaly. Vykukující košíčky z výstřihu jsou pěkné faux-pas, kterému byste se měla snažit vyhnout a zbytečně na ně nestrhávat pozornost, když mají být v centru dění vaše krásná ňadra. Porozhlédněte se po podprsence s označením „plunge“. Dámy s velkými ňadry mohou mrknout třeba na podprsenku Fortuna – ta je do hlubokých výstřihů přímo stvořená!

Další články

Načítám