Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cestování k práci modelky neodmyslitelně patří, čeho je ale někdy moc, toho je příliš. Například modelka Kateřina Votavová aspoň letos v létě hodlá v tomto ohledu přibrzdit. V dnešní dramatické době prý raději necestuje letecky.

„Musím se přiznat, že se docela bojím létat, ač se takhle přepravuju pravidelně. Letošní dovolenou se nikam do exotických destinací nechystám. Stejně jsou tyhle země v podstatě stejné a myslím, že mi nic neuteče,” říká Kateřina.

Neznamená to ale, že by Katka nevystrčila nos z domu. „Po dlouhé době pojedu se svým přítelem na Slovensko za rodinou mé maminky. Se sestřenicemi a bratranci jsem se asi deset let neviděla, a tak se těším,” vysvětluje Kateřina.

Kráska, která byla předloni časopisem Esquire zařazena mezi dvacet nejkrásnějších žen světa, se chystá konkrétně na východní Slovensko. „Na tři dny se s rodiči a partnerem vydáme do Vysokých Tater, už teď se na to moc těším,” říká Kateřina Votavová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám