Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Votavová v prosinci oslaví třicáté narozeniny a s blížícími se kulatinami prý dostává čím dál častěji otázku, jestli už přemýšlí nad odchodem do modelingového důchodu.

„Já jsem si neurčila hranici, kdy je dobré skončit. Dřív jsem si říkala, že to utnu v pětadvaceti, a vidíš, je mi třicet a moje kariéra se začala víc rozjíždět,” říká Votavová. „Myslím si, že vypadám mladší, než jsem, takže u toho ještě pár let vydržím,” říká bývalá finalistka České Miss a se zvonivým smíchem v hlase dodává: „Myslím si, že až bude čas k odchodu, tak si to uvědomím. Určitě nebudu ve čtyřiceti chodit na mole vedle patnáctiletých holek.”

I po ukončení kariéry modelky by se sexy bruneta chtěla udržet ve světě módy. „Už jsem si vytvořila zadní vrátka a otevřela si butik s oblečením. Móda mě bude vždycky bavit.”

A na co je Kateřina nejvíc pyšná? „Jsem hrdá na všechny zakázky, které jsem kdy dělala. Jsem ráda za to, že si mě už popáté vybrali jako tvář české značky spodního prádla. Líbí se mi, že je reprezentuju, taky to prádlo sama nosím, a dokonce ho prodávám ve svém butiku dalším klientkám,” říká Kateřina Votavová.

Reklama

Další články

Načítám