Hlavní obsah
Článek

Loňská královna krásy by ráda navázala na svůj úspěch v zahraničí, kdy jako šestnáctiletá předváděla v Hongkongu pro světové módní značky Christian Dior a Dolce & Gabbana. Nikol Švantnerová (31) se nyní pokouší znovu prosadit v cizině, zároveň ale stále hlouběji zapouští kořeny v Čechách.

Když jsme se s Českou Miss 2015 potkali na kurzu modelek v Písku, kde se bývalá fotomodelka zhostila úlohy poradkyně, nechala se slyšet, že si s partnerem Jakubem Horou chystají postavit dům. „Budujeme si vlastní bydlení. Je to ještě v začátcích a tím, že se jedná o velký krok a naši největší životní investici, tak to nechceme uspěchat,” říká Švantnerová.

Její vysněný dům je zatím teprve na papíře, ale modelka je z projektu nadšená. „Máme vše vybráno, vše je připravené a teď už řešíme projekt,” říká Švantnerová, která s partnerem zakotví na okraji Prahy. A v jakém stylu bude vystavený její vysněný domov? „Náš dům bude v jednoduchém minimalistickém pojetí, bude tam převládat bílá a černá. Výrazné barvy se do budoucna omrzí, tak bychom chtěli vše jednoduché,” odpovídá s nadšením.

Nebude se ale jednat o žádnou luxusní haciendu za desítky milionů. „Rozpočet vysoký nemáme, je podobný, jaký mají běžné rodiny. Bereme si hypotéku, protože ani jeden z nás nevydělává tolik, abychom si mohli okamžitě koupit dům,” říká Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám